Bra. Då vet jag.

Är så inte på bra humör just nu.
Är det såhär det ska vara?
Det är inte det va?


trött...

...som en gnu! Jag har tänkt på att ordet gnu är väldigt bra att jämföra saker med. Springer som en gnu, trött som en gnu, svettas som en gnu, ja ni fattar grejjen.Gnu is the thing. Gnu.
vet ni vad som gör mig glättig, gladlynt, lycklig, uppspelt och sorglös? ATT DET ÄR ETT SÅDANT FANTASTISKT VÄDER UTE!!! Och idag får vi studiebidraget, och imorgon är det första juni, och om 11 dagar har jag sommarlov. Jag älskar livet just precis i denna stund.
Nu ska jag ut och njuta i solen.

Grattis mamma <3

Vill bara säga grattis till min underbara mamma på mors dag. Bara för att hon är den bästa mamman som finns på hela jorden.
Tack för att du finns <3


sooooooooooooool

TJÄNARE!

Idag har jag hängt med mina polare solen och boken, Fifän vad najs. Jag har också ätit världens störsa räkmacka på Lillbabs Caffär, synd att hon inte var där bara. För det hade jag ju verkligen väntat mig också. Jag har inget intressant överhuvudtaget att dela med mig om idag.

SO LONG SUCKERS!

Hej?

Hej.
Eh...hej.
Jo alltså...
 
Hej.

danborsti

I jonst var jag danborsti!

För er ickenorrlänningar så betyder detta; Igår var jag där borta!

Hungernöd

Satt precis och funderade intensivt på varför jag var så galet hungrig. Kunde verkligen inte komma på varför. Efter ungefär 10 minuters funderande (som visserligen stördes något av en klagande mage) slog mig tanken. Jag har ju inte ätit något sedan frukost, på grund av det sjukt utdragna matteprovet.

Ahaaaaaaaa.
  
Så nu sitter jag och äter för fulla muggar, vill jag lova. Det går ju inte för sig att bara glömma en måltid sådar. Nej, det måste kompenseras!

När vi ändå pratar om mat. Jag kan få för mig att jag är sugen på helt störda saker ibland, och speciellt då runt den här jobbiga tiden i månaden. Förut fick jag för mig att det enda jag för tillfället kunde äta var en torr gammal pågenlimpa jag hittade i skafferiet, utan smör eller något annat på. Jag ville verkligen inte ha något annat!
Igår fick jag för mig att äta fyra limpmackor på rad, med endast smör på.

Alltså är det ens gott?

Resultatet!

Nu måste jag ju visa upp hur det blev också! Självklart.


Hej säger carolina

BLONDIE

Oj. Råkade visst förtränga att vi har en blogg för några dagar. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt.

Nu sitter jag och gör mig blondare, snart är jag en äkta blondie. Med tanke på min sinande hjärnaktivitet så är jag väl snart blond i huvudet också.

Det här är jag:


Hej säger carolina

den som tar ett hjärta, borde veta vad som sker

HALLÅ?! Det känns lite ensamt liksom..?
Idag ska jag vara en duktig flicka, städa rum, tvätta och plugga för hela slanten! Ja, Annica ska vara en duktig flicka idag.
Puss!

vi två, 17 år

vart har storbloggarN herself tagit vägen?! blir ju lite skrajsen nästan, misstänker att hon har låst in sig på toaletten och inte kan komma ut. Jag får en bild i huvudet där hon sitter, helt hjälplös på toaletten och skriker för sitt liv. Tårarna väller fram och paniken har satt in. Hon bankar och bankar, och inte en endaste människa hör. Får hon någon mat? ja vatten har hon i alla fall. Stackars ynkliga, hjälplösa lilla Carolina. Tänk om hon dör?!
Nej nu måste jag skicka ett sms till henne och fråga om hon har låst in sig på toaletten, det skulle ju vara tufft att driva den här bloggen själv!
För övrigt så är det pissväder ute. Men vet ni? Det gör inget, FÖR DET SKA BLI 20 GRADER VARMT OCH SOL IMORGON!!
Nu ska jag nog göra svenskan, för vi alla vet ju att jag är svenska lärarens favorit gullegull elev! (Jag var faktiskt inte ett dugg ironisk där, fråga Linda eller Johannes!)
GLÖM INTE ATT GE KATTEN MAT!

en annan rubrik då?

(Linda, this is for you baby!) Internskämt.
Idag kan jag inte andas. Näsan är igentäppt och rösten är borta, fast den börjar faktiskt att komma tillbaka nu. Jag tror att detta beror mestadels på att jag satt ute i kylan och regnet igår i två timmar, och kollade på fotboll! Liiindaaa spelade ju, och de vann!
Hursomhelst, idag kanske jag ska åka in till Färila och chilla där! Annars ska jag mysa i min säng,
PUSS.

En vanlig dag, mitt i veckan

Igår så körde gamla tjejmaffian ett gäng låtar i thomasaulan i strängnäs. Det var trevligt, var inte så många där och kollade, men det var kul endå! Det gick (nästan) bra, förutom att jag hade glömt lite texter och sjöng lite falskt ibland. Men jimmy och kajsa bedömde mig som en femma, och det känns ju bra x'D höhö.
Nu har jimmy precis lämnat härad (och mig helt ensam, tråkigt värre) och jag planerar väl att... mja. göra någonting. Men hare bra lövers.

ÄREDÄR ETT INTRESSANT INLÄGG, ANNICA?


she will be loved

satsa på bättre uppdatering kanske? fast...vem bryr sig egentligen, vi har ju typ vaddå? tre läsare?
Varför skriver man blogg egentligen? Snacka om slöseri med tid. Visst jag förstår storbloggarna som Kenza, Blondinbella och de där som försörjer sig på att (underligt nog) skriva "hej bloggen! Idag har jag varit med min bästa kompis petra och vi gick och shoppade för 15000, och sen gick vi och lunchade på stan". Jag skäms över att jag läser sånt crap. Varför bryr man sig egentligen? varför? VARFÖR?! Det här med bloggeri är wierd.
"Hej jag är snorrik för att jag skriver om vad jag har på mig och vad jag har ätit till lunch.
Ja, det är konstigt.
Och här sitter jag och bloggar om hur konstigt det är att blogga, det är ännu konstigare. Och jag känner att jag blir bara mer och mer irriterad på mig själv ju mer tiden går, så därför tänker jag lämna ämnet.
Idag har jag solat, gått upp för ett berg, ätit korv, blivit sjuk, sovit, blivit lite friskare, ätit choklad, ätit kött, kollat på jakten på julia, blivit ytterligare lite kär i måns, och ja, det var väl det. "VEM FAN BRYR SIG??!?!?!?!!?!?!" tänker ni, ja det är en fråga som aldrig kommer att få ett konkret svar.
puss på er!

filååt

yo!
Jag är en usel bloggare, I know. Men sicken tur då att min vän Carolina finns till. Igår hade jag, som er andra, engelska nationella, och det var SVÅRT! Varför ska de alltid göra texterna sjukt svåra, så att man förstår cirka en femtedel av det man läser? Dumt gjort.
Imorgon ska jag ha prov i spanska, och det, mina vänner, är självmord.
Nu ska jag vidare, får se om jag överlever morgondagen. Om inte, så var det i alla fall kul att lära känna er.

PUSSPUSS<3

Tough shit

Alltså vilken fantastiskt jobbig dag! Måste bara säga det. Har typ sovit 5 timmar för lite, så jag har varit helt död hela dagen. Dessutom har jag plågats av intensiva magsmärtor hela dagen. Och jag somnade när jag kom hem. Jag hatar att somna när jag kommer hem.

Det är synd om mig!
Nej nej, det är inte jag som lider av extrem självömkan.

Annars så är livet pretty good, väntar på besked om jag kommer att få något jobb eller inte i sommar. Det vore trevligt med jobb, tänkte jag liksom. Hoppas verkligen! Vet inte hur jag ska klara mig annars...

Well well, jag hör duschen ropa på mig, och det vore ju bara så drygt att inte gå dit då. Så, HAREBRA LOVERS!

//Carolina


RSS 2.0