!

Μερικά είναι ακριβώς καλύτερα

Men gör så då, gör det bara!

Happ, vad otroligt roligt. Man åker till ungern 11 dagar, och när man kommer hem så ligger Annica på sjukan, halvdöd. Sånt är ju så trevligt tycker jag! Men nu verkar hon ju bli bättre, så det är väl bra.

Som sagt har jag varit i ungern 11 dagar, och det var AWESOME. Var där med Linnea och Bim, och vi åkte runt lite i ungern och sådär. Berättar mer nån annan gång, det krävs nog ett långt inlägg tror jag.

Nu har jag förövrigt börjat jobba, har jobbat två dagar nu. Springer runt där jag bor och städar portar och rensar ogräs. Nästa vecka ska jag måla också! För slitet tjänar jag 60 spänn i timman. Men jag blir brun!

(NAAAT)

I alla fall, nu ska jag äta något. CIAO.

det kliar i fingrarna

HEJ!! Det var längesen nu va!

Nu så kände jag att det var dags att slänga in ett litet inlägg, det var ju på tok för länge sen. Det är sommar, sol, blå himmel, glada människor, bra musik, love it.
Men vet ni vad då? Min midsommar var ju mindre rolig. Jag börjar att berätta från början.

I torsdags, dagen innan midsommarafton, så var jag först inne till järvsö hälsocentral för att ta ett blodprov. Jag hade fått konstiga blåmärken överallt och så, så jag tänkte att det var bäst att kolla upp det där, kanske jag hade vitaminbrist eller något. Fyfan så fel man kan ha.

I alla fall så gjorde jag det sen så åkte jag in till Hudiksvall för att ha en awesome dag med mina babes Rebecca och Linda. Vi hade det sjukt gött, åt glass, stekte i solen och satt på en brygga vid vattnet och var rädd för fiskmåsarna. Tillslut så var det dags för mig och lindis att åka hem. Medan vi sitter och väntar på bussen så ringer pappa och säger att sjukhuset i Hudiksvall har fått mina provsvar och att jag måste gå dit NU!!!! Så det var bara att pallra sig iväg då. Medan jag satt utanför och väntade på att min mamma skulle komma så fick jag prata med en doktor i telefon. Han sa att jag hade extremt få trombocyter (blodplättar), voilket kan leda till att risken är väldigt stor för svåra blödningar i kroppen. Ni vet vad som händer om man inte kan få stopp på blödningarna.

Så jag fick läggas in direkt med nån jävla dunder mega medicin i form av dropp. Medicinen hjälpte, men jäääävlar vilka biverkningar jag fick. Andra natten så fick jag migrän (för er som inte har haft, INTE ROLIGT ALLS!!!). Huvudvärken var inte av denna värld och spydde gjorde jag. samt så hade jag feber. Igår mådde jag bättre och fick åka hem på permission, och idag blev jag utskriven.

Normalt ska man ha runt 150/400 blodplättar, när jag kom så hade jag 6.....,nu har jag 82 vilket är klart bättre, men det är låååångt kvar!  Nu orkar jag inte skriva något mer, nu ska jag bara vila och försöka bli så frisk som möjligt.

PUSS

hohohoho

seriöst så orkar jag inte blogga längre. Inte nu i alla fall. Det är sommar, och på sommaren har man bättre saker för sig än att sitta och blogga. Men jag känner att jag har dåligt samvete så jag tänkte slänga in ett litet inlägg, kan vara det sista på några veckor. Så att ni vet.

Igår åkte jag till Gävle och träffade några härliga människor som jag träffade på språkresan 2007. Det var helawesome!! gårkvällen spenderades med tre mysiga flickor, en filt i en park, godis, kakor och en gitarr och mycket sjungandes, och en jäääävla massa mygg. Idag har vi varit på cirkus, och gått runt och shoppat lite. min helg har varit underbar!

Så, nu tänkerinte jag blogga mer på ett tag, får hoppas på att jag får upp feelingen snart. Min vän carolina får sköta uppdateringen, om hon k'nner för det. Det är ju bara en blogg.

pusspusspusspusspusspuss

Tjolahopp


Hej säger Carolina

Eftersom ni vill veta

Förresten, vet ni vad jag gjorde igår? Cyklade som få! Jag kom till någon random sjö i någon skog. Sjön hette fågelsjön och det kvittrade för fulla muggar vill jag lova! Och mygg fanns det också. Stora groteska vampyrmyggor som ville åt mitt blod. Så snabbt har jag aldrig sprungit släpandes på en cykeljävel.

Idag har jag träningsvärk. Jag kan inte sitta.

UppdaterarN

Alltså det är gaalet nice väder här i ingenstans! Har legat och schteekit hela dan, helt skönt. Kanske till och med jag kan få lite färg (men hoppas inte för mycket nu).
För övrigt så gifte sig min fader och hans Yvonne i fredags, själv fick man reda på i måndags att man var hemskt välkommen på bröllopet som skulle ske i kommunhuset. Vadå planering?
Nej men det var ju typ bröllopsfest och så efter, och jag åt säkert upp mig två-tre kilo på oxfilé, bearnaisesås och fantastiskt gräddig potatisgratäng, toppat med chokladmousse och en massa godis och chips. Like it.
Frukosten de senaste dagarna har alltså varit rester från detta plus en ej rörd brieost som jag har tagit på mig ansvaret att äta upp. Jag klagar inte.

Nu orkar jag inte skriva mer.
Pussåkramåherrå <3

RSS 2.0