Du får aldrig vända om

Hej!
Idag är det onsdag 31 mars. Idag fyller Linnea år, G R A T T I S! Jag undrar om hon fått min present ännu?
Jag är trött. Imorgon ska jag ha prov i idrott, ja ni hörde rätt. Idrott var det! Det är skärtorsdag imorgon och jag har inte lov, suck. Men lovet börjar närma sig, och imorgon kommer även syster! Woho! Sedan åker jag till STRÄNGNÄS!
Kyss på det! Nu ska jag läsa 3 kapitel i engelskaboken, sen ska jag sova, PUSSPÅER!
A N N I C A T H E O N E A N D O N L Y!

Kärring

Är det bara jag som hatar den här tanten? Helt plötsligt kommer hon och förstör hela min musikupplevelse på spotify liksom.

"Hej alla noobs. Ta på er era lollerscates och haxa koden, för den trettionde mars kommer mediamarkt ut, med ett epic reklamblad på 8 sidor, med fat lot i form av film, musik och spel. Nerfa hos någon, för det kommer bli imba. Plocka upp AVPn och håll utkik efter reklambladet i brevlådan, eller klicka på bannern för å få mer information. mest LOL. Mediamarkt - allt annat känns puckat."

SLUTA FÖRSTÖR MITT LIV.

You're the only one I'm dreaming of, you see

hej hej hallå dagboken!

idag har jag varit i skolan, spännande va? vad har jag gjort i skolan idag? hmm...(nu ska ni tänka er att jag ser väldigt fundersam och liksom stryker fingertopparna över hak spetsen) jo, jag började 11.10 med att ha en debatt i naturkunskap om kärnkraftverk. min grupp var för, vi förlorade. sedan åt jag soppa, ni vet såndär med grönsaker och kött i, kött och grönsakssoppa tror jag att det heter. sen skulle jag ha svenska, men hör och häpna, den blev inställd. (börjar bli allmänt pisstrött på att lärarna ställer in lektioner hela tiden)

så då hade vi typ 3 timmars hål, och det är faktiskt inte ett dugg kul. så jag följde med en klasskompis hem, där låg vi på sängen, och så åt vi en våffla. var alltså.

sedan var det dags för matte och jag var ASBRA! seriöst. jag frågade inte om hjälp på hela lektionen!

och nu sitter jag här, ska alldeles strax sätta mig och lära mig om anaerob träning, fetter och sånt, för jag ska nämligen ha prov i idrott! (ööööh, prov i idrott????) ja, så är det.

jag förstår att det känns jobbigt att ni inte har en aning om vart ni ska göra av denna nödvändiga information!

nu ska jag....göra nått annat!

må gud le mot er!
PUSS!

BARNVAKT

Ikväll ska jag sitta barnvakt.
Det låter så brutalt.
Jag ska vakta barn.
Barnet behöver en vakt.
Typ en dörrvakt, liksom.
Såhär stor och biffig.
Coolt.

Behöver nån en barnvakt?

Om ni undrade

Allt känns bara så rätt just nu...


Jag i ett nötskal

Jag är skicklig.

Varför? Jo, för att jag lyckades ramla idag och slå upp knät. Och ha sönder mina byxor. Och smutsa ner mina älskade converse.
Det var dessutom samma knä som jag alltid slår upp! Så nu blir det ännu fler söta ärr där.

OCH MINA BYXOR! GAH, alltså typ de enda som var hela också! Faan. Jag vet någon som ska försöka att sy ihop dem senare i kväll. Fast det kommer förmodligen bli ännu fulare än innan, man är ju faktiskt inte världsmästare på allt. Faktiskt.

Så. En tyst minut för mitt knä nu då? Och mina byxor. Och mina converse.

Last night i had the strangest dream

Last night I had the strangest dream
I'd ever dreamed before
I dreamed the world had all agreed
To put an end to war

I dreamed I saw a mighty room
The room was filled with men
And the paper they were signing said
They'd never fight again

And when the paper was all signed
And a million copies made
They all joined hands and bowed their heads
And grateful pray'rs were prayed

And the people in the streets below
Were dancing 'round and 'round
While swords and guns and uniforms
Were scattered on the ground

Last night I had the strangest dream
I'd never dreamed before
I dreamed the world had all agreed
To put an end to war.


Hej, testar att mobilblogga. Test. Test. T...

Hej, testar att mobilblogga. Test. Test. Tehehehest.


DAGENS PROBLEM

Jag har ett problem! Jag är övertygad om att jag är påväg att tappa håret. Kolla här:


Ser ni tofsen eller? SER NI DEN? där på sidan. Med kort hår. JAG HAR INTE HAFT SÅ FÖRUT! Kommer jag att tappa allt hår? Eller är det nytt hår som växer ut, kommer jag få en kalufs a la shampooreklam?

Vi hoppas på det senare. Men seriöst, förutom att det ger mig ångest så är det sjukt fult.

Så, slut med mina problem.
Tjao!

I hate this part

alltså är det jag som är bloggarN eller?! mjo så är det.

just nu sitter jag och tuggar på läkerol och funderar över hur jag ska lägga upp min novell. den ska in imorgon  och jag har fortfarande inte riktigt kommit på en bra story, hehehe......och så ska samhället lämnas in imorgon också. denna söndag is going to be a pluggsöndag!
förövrigt så fick jag en massiv chock när jag slog på datorn och klockan helt plötsligt var en timme mer, jag hade liksom helt totalt glömt bort att den skulle ställas fram, eller bak...eller hur fan det nu blir!
hahaha, hörde nyss tomas dileva på spotify, "heeeej, det här är dileevaaa" med en sån där honungslen röst ni vet. jag tror att det var någon där nere i skåne som brydde sig.
ÄH GÅ OCH LÄGG MIG!!!!
jag har tråkigt.
Lev väl!

En lördag!

Har nu hämtat mig från inläggschocken som annica gett mig. Tre inlägg, samma månad! Jag lovar er att jag nästan hamnade i chockkoma. Därav det dåliga uppdaterandet (säger vi)

Tidigare ikväll var det Earth hour. Släckte ni? Det gjorde jag! Överallt. Tvångssläckte tvn, trots protester från vissa (min mamma). Ska det vara så ska det! Till och med datorn var av! Sedan satt vi där, jag, min moder och min mormor, och diskuterade livet och andra spännande saker. Det var trevligt!

Lite tidigare på kvällen var Sandra på blixtvisit i det waernerska hemmet också, det var utomordentligt mysigt faktiskt! Lite kvalitetstid sådär.

Nu ska jag leta lite musik på spotify, bara för att jag är nörd och tycker det är kul.

Puss på er!


Eftersom jag vet att ni vill ha en bild på mig när jag sitter och nördar och dricker te så ska ni få det!


jag väntar vid din dör

jag vill träffa dig. jag vill träffa dig. jag vill träffa dig. jag vill träffa dig. jag vill träffa dig. jag vill träffa dig. jag vill träffa dig. jag vill träffa dig. jag vill träffa dig.

Dig dig dig dig dig dig dig dig dig dig dig!


försöker nu skriva en novell, NOLL INSPIRATION!
Annica!

heey

nu sitter jag här och försöker plugga naturkunsap. vi ska göra något tills imorgon, jag vet inte vad, vet bara att vi ska göra något, lätt att plugga till? njae.
jag har föressten blivit kär i en ny låt, den är helt AWESOME!
lyssna vettja
Train – Hey, Soul Sister
LOVE IT!
pussi
Räkan!

attjo

på senaste tiden har jag varit en usel bloggare och det ber jag om ursäkt för. jag lovar och svär på heder och samvete att jag aldrig någonsin mer under hela min livstid ska tjata på Carolina aka Piggis att hon ska blogga!

just nu sitter jag i skolan, börjar om 10 minuter. jag har ingenting att skriva om, för vet ni? jag har inget intressant liv. jag har inget liv.

nu ska jag fortsätta med att inte ha något liv, kul va?!

shit, jag nös nyss!!!PUSS FRÅN RÄKAN!

Hello, hello, hello, how low...

Bra musik
Om ni känner att ni helt enkelt vill lyssna på bra musik så kan ni ju kolla där. Bara bra musik. Jag lovar.

Idag har jag och Kajsa varit så där jobbigt duktiga och simmat! Är det inte fantastiskt så säg? Detta har nu resulterat i att min kropp är totalt döende och hotar att stänga av vilken sekund som helst. Jag kommer ju inte ha mindre träningsvärk imorgon än vad jag hade idag heller, direkt.

Det är lite pinsamt att simma nuför tiden, det är tur att de man simmar med på badhuset till största delen är gubbar och tanter 60+, som simmar i ungefär 2 m/h. Dom tänker nog inte på att jag inte kan simma 200 meter utan att dö totalt.

En sista sak jag vill säga är att vi har två prov imorgon. Det känns jobbigt. Geografi och Spanska.
Jag lovar dyrt och heligt att bjuda hela min skola på glass om jag klarar båda proven.

Puss på pannan!


Swedish meatballs, or köttbullar, as we say

Jag älskar spotify! Jag tror att det är uppfunnet till förmån för mig faktiskt. Musik är så fantastiskt, och med hjälp av detta underbara program kan man ju lyssna på precis vad man vill utan att behöva ladda ned en massa!
Hade väl inte så mycket mer att säga...

Jo förresten! Jag tycker att det är ganska komiskt att vi lyckades ta upp 35 minuter av engelskalektionen idag med en redovisning som var improviserad! Fantastiskt bra blev den också! Eller inte riktigt, kanske. Den kanske var lite rörig, och det kaanske förekom ex antal svengelska uttryck från min sida... Men what evaah! Jag var ju the Swedish chef, for fuck sake! Vad hade dom väntat sig, liksom? Pff.

Tjao, i alla fall!


strän gnes

hej alla 2724634148305546 bloggläsare, eller kajsa.

nu sitter jag hemma hos PIGGIS! i härad. lovely, underbara, finaste häräd, finns faktiskt inget bättre. jag är inte bitter.
fast det är faktiskt ganska nice för jag har inte träffat folket på typ...vad blir det? två månader tror jag.

ikväll ska vi kolla på film, inte äta godis, (inte jag iallafall, AJA BAJA!) och bara snacka en massa skitsnack, ska bli asgött!

imorgon åker jag hem igen. VILL INTE. men det är ju ändå rät chill eftersom jag kommer tillbaka om typ 3 veckor.

glöm inte att mata katten!

puss!
Om man inte har något annat...

Det roliga med det här bloggandet är att det ploppar upp en massa saker i mitt huvud under dagen som jag tänker att jag ska komma ihåg att skriva om på kvällen, men sen när jag väl sätter mig framför el skärmo och ska skriva ned allting är det bara borta. Puts väck!

Ska försöka komma på något intressant som har hänt idag... Juste! Det var någon grej på skolan idag, UF-mässan (Ung Företagsamhet)! Vi fick ledigt från spanskan för att gå dit.
När vi kom dit så ville alla (groteskt många) att man skulle intressera sig för just deras grej. Jag som är så jädra dålig på att säga "tack, men nej tack" var ju tvungen att lyssna på varenda en som kom fram, för att sen lite diskret kunna förklara bort varför jag inte ville köpa just deras underbara produkt.
Det är samma sak med såna här försäljare som ringer hem till en. Men där brukar jag oftast kunna avbryta efter ett tag och meddela att jag faktiskt inte är myndig och att min mamma har förbjudit mig att tala med främlingar och sedan snabbt lägga på luren.

Egentligen har jag inte så mycket emot försäljare. Men såna här typer som ringer upp när man har lagt på luren, för att fråga om "inte min mamma är hemma då?", blir jag faktiskt lite irriterad på. Nej, ditt pucko, du ringer klockan två på dagen en tisdag, tror du att folk är hemma då? Och om hon hade varit hemma hade jag gett henne luren så fort jag hörde att det var du.

Okej, nu har jag skrivit ett rätt så innehållslöst inlägg. Jag är väldigt trött, så det var lite svårt att skriva efter en röd tråd så att säga.
Jag går nog och lägger mig nu.
Godnatt

Ljusare tider
Har jag nämnt att jag längtar efter sommaren, förresten?

JÄRVSÖTROLLET!!!!!!!

jag måste berätta om gårdagens skräckupplevelse. jag lovar jag kommer ha men för livet, jag blev så rädd att jag nästan började att gråta.

det var så här, jag och mamma var ute och red på pållarna i lugn och ro, allt var så fridfullt. vi skulle rida upp på en väg i skogen, och plötsligt så ville inte hästarna gå längre, de blev helt stimmiga. men vi tvingade dom att gå, som otur var. vi gick 300 meter kanske? sen så såg vi att någonting kom emot oss, "vad fan är det där?!" tänkte vi. det såg seriöst ut som ett riktigt skogstroll, eller ett monster eller något. det var så sjukt läskigt iallafall.

när den där varelsen kom lite närmre såg vi att det faktiskt var en människa. det var en otroligt skräckinjagande och ful TANT! hon var så kutryggig att hon gick med huvudet i backen i princip. alltså, tänk er själva!!
så vi vände med hästarna, för vi ville inte riskera att gå förbi den där fasansfulla tanten, man vet ju aldrig vad hon hade gjort. och hästarna blev ju också skiträdda, de ville springa därifrån, men vi lyckades ta kontrollen.

men jag är fortfarande lite skärrad efter detta. jag trodde inte på troll innan, men nu.....


USCH!!!!!!!!!!!!!!By the way, JAG KOMMER TILL STRÄNGNÄS IMORGON!!!!!!!!

Time to speeeeeeeeed

Eftersom jag är Bloggaren, så skriver jag nu ett nytt inlägg. Det ska handla om skolan.
Jag börjar få lite grov ångest över nyss nämnda fenomen, faktiskt. På grund av att jag bokstavligt talat har skitit rätt hårt i att göra så mycket alls det senaste året, har jag hamnat lite efter i de flesta ämnen. För att inte få ig på samtliga kurser krävs det nu att jag jobbar arslet av mig fram till sommaren. Eller. I alla fall göra det som jag behöver göra.
Men vet ni vad? Det ska nog gå bra. Jag har klarat mig ur många såna här knipor förut. Och man lyckades ju skaffa sig 10 mvgn i grunndskolan, vad är det som säger att gymnasiets system fungerar annorlunda? Det är ju styrt av människor det också. Och INGEN lärare vill sätta ig på en elev. Så det är luuugnt, folks!

Puss på vaden!

100 (100!!!) (o)intressanta frågor

Det här testet gör jag bara för att jag vet att jag har så mycket annat att göra egentligen, men som jag inte riktigt orkar bry mig om för tillfället. Så. HERE YOU GO!


1. VAD HAR DU PÅ VÄGGARNA I DITT RUM?
Det beror på vilket rum. Men bland annat finns det en affish på en vacker solnedgång (hänger dock bakom databordet så man ser den inte), ett diplom för att jag vann mattetävlingen (jag veet, ni är avundsjuka), en tavla jag inte kommer på motivet på... Ja, det var väl det, i guess. Och en massa annan skit jag inte orkar räkna upp.

2. HAR DU NÅGOT ÄRR OCH HUR FICK DU DET?
Alltså jag har väldigt många ärr. Jag är en ärrad människa.

3. GNISSLAR TÄNDER, SNARKAR DU ELLER PRATAR DU I SÖMNEN?
 Jag snarkar (tack kära mor och far). Dessutom vaknade jag härom natten av att jag hade legat och spänt käkarna som faaan. Så jag antar att jag gnisslar tänder också.

4. VILKEN TYP AV MUSIK LYSSNAR DU PÅ?
Jag lyssnar endast, och endast, på bra musik!

5. VET DU VILKEN TID DU FÖDDES?
930215 nångång på morgonen typ såhära

6. VAD ÖNSKAR DU ATT DU HADE JUST NU?
En egen jacuzzi. Det är och förblir min högsta önskan.

7. SAKNAR DU NÅGOT NU?
Jag saknar en garderob proppfylld med mängder av kläder! Nya kläder. Snygga kläder. KLÄDER.

8. VAD BETYDER MEST FÖR DIG?
Ska jag ta det alla andra tar? Guess so. Min familj, mina vänner, min pojkvän... och min mobil. Kom igen, man klarar sig inte utan sin mobil!

9. HUR LÅNG ÄR DU?
168 cm lång. Alltså så jävla stolt!

10. HAR DU KLAUSTROFOBI?
Näää, sånt är för räkor.

11. ÄR DU MÖRKRÄDD?
Eh... jo, i vissa fall. Jag kan få för mig en del konstiga saker när det är mörkt.

12. DEN PERSONEN SOM SÅG DIG GRÅTA SENAST?
Jag brukar inte gråta in public. Men det var nog min mamma eller min pappa då.

13. VILKEN ÄR DIN STÖRSTA RÄDSLA?
BROMSAR OCH HARKRANKAR OCH INSEKTER SOM INTE SER UT SOM VANLIGA INSEKTER 

14. VILKEN ÖGON- OCH HÅRFÄRG FÖREDRAR DU PÅ DET MOTSATTA KÖNET?
Alltså jag tycker inte att det spelar någon roll egentligen... Men gröna ögon är faktiskt väääldigt fint

15. VART VILL DU GIFTA DIG?
Har inte riktigt tänkt så långt än. Men när (om) jag gifter mig vill jag att det ska vara på en plats som verkligen betyder något för mig och för den jag gifter mig med.

16. KAFFE ELLER RED BULL?
Eftersom jag har teperiod nu så säger jag Te. Jag skiter i att det inte var ett alternativ.

17. FAVORITPIZZA?
Capriciosa, antar jag. Frågan är om det stavas så.

18. OM DU KUNDE ÄTA PRECIS VAD DU VILLE NU, VAD SKULLE DU VÄLJA DÅ?
Dom där nya lakritsbilarna! Har du smakat dom eller??

19. FAVORITFÄRG?
Himmelsblå måste jag nog säga. Jag gillar himmelen.

20. HAR DU NÅGONSIN ÄTIT EN GULDFISK?
Nej. Borde jag testa?

21. VILKEN ÄR DEN BÄSTA PRESENTEN DU NÅGONSIN FÅTT?
Det beror på. Jag kan nog inte riktigt bestämma.

22. ÄR DU KÄR?
Jag är kär

23. HAR DU EN ELAK TVILLING I GARDEROBEN?
HAHA. Det är jag som ÄR den elaka tvillingen!

24. FAVORITMÄRKE PÅ KLÄDER?
Märken skiter jag i.

25. VEM ÄR DEN SNYGGASTE KÄNDISEN?
Den där frågan borde egentligen ersättas, för det är så uppenbart vad svaret är. JOHNNY DEPP <3

26. HAR DU NÅGOT HUSDJUR?
Ja, 7 stycken.  

27. VILKEN TYP AV DJUR ÄR DET?
Hos pappa är det tre katter och två hundar, Hos mamma är det två hundar

28. SKULLE DU KUNNA BLI KÄR ÄVEN OM DU VISSTE ATT HAN/HON SKULLE LÄMNA DIG I SLUTÄNDAN?
Måste väl svara som Räkan där då. Det är ingenting man kan bestämma över. Det bara blir.

30. SKRIV ETT NUMMER MELLAN 1 OCH 100:
1! Som i första! Första plats! Bäst!

31. BLONDINER ELLER BRUNETTER?
Blundetter

34. HAR DU VARIT I USA NÅGON GÅNG?
Nej. Men jag har hört att man ska åka dit.

35. DINA SVAGHETER?
Dålig förlorare. Tenderar att skämta bort mig själv ibland.

36. HAR DU NÅGONSIN TRÄFFAT EN KÄNDIS?
nää. Tror inte det!

37. FÖRSTA JOBBET?
På gripen, en restaurang

38. HAR DU NÅGONSIN BUSRINGT TILL NÅGON?
Ja det har jag väl gjort nån gång

39. TROR DU PÅ ATT ALLA HAR EN SJÄLSFRÄNDE?
Nej, jag tror att man passar ihop mer eller mindre med olika människor

40. VAD GJORDE DU INNAN DU BÖRJADE SKRIVA DET HÄR?
Förmodligen var jag inne på facebook. Det brukar vara så.

41. HAR DU OPERERATS NÅGON GÅNG?
Näää

42. VAD BRUKAR DU FÅ MEST KOMPLIMANGER FÖR?
Mina ögon. Faktiskt. 

43. HAR DU NÅGONSIN HAFT TANDSTÄLLNING?
Nej. När jag var liten ville jag ha en, dock. Tyckte det var coolt. Glasögon och tandställning was the shit för mig! Glasögon besannades i alla fall. Men det var inte lika häftigt som jag hade trott.

44. VAD VILL DU HA I JULKLAPP?
Med risk för att låta omoralisk. EN MASSA PENGAR SÅ ATT JAG KAN KÖPA EN MASSA KLÄDER OCH ANDRA SAKER!

45. HUR MÅNGA BARN VILL DU HA I FRAMTIDEN?
2 stycken. Det har jag bestämt.

46. DÖPTES DU EFTER NÅGON SPECIELL PERSON?
Jag tror inte det. Nej, det gjorde jag nog inte.

47. VAD ÄR DET MEST AVTÄNDANDE NÄR DET KOMMER TILL DET MOTSATTA KÖNET?
Tröghet

48. VAD SAKNAR DU MEST MED ATT VARA LITEN?
Jag saknar inte så mycket från barndomen.

49. VAD ANVÄNDER DU FÖR SHAMPOO?
En salig blandning, beroende på vart jag befinner mig!

50. TYCKER DU ATT DU SKRIVER FULT?
Beror på vilket humör jag är på.

51. VILKEN TYP AV KÖTT FÖREDRAR DU?
Kyckling, helt klart! Är och förblir det bästa i matväg!

52. HAR DU NÅGRA DÅLIGA VANOR?
Ja! Vem har inte? Jag är världens tidsoptimist! Men det bör tilläggas att jag nästan alltid kommer i tid, endå!
 
53. HAR DU LÄTT FÖR ATT BLI SVARTSJUK?
Mjaa... Ibland, det beror OCKSÅ på.

54. OM DU VAR EN ANNAN PERSON, HADE DU VARIT KOMPIS MED DIG DÅ?
SJÄLVKLART

55. TYCKER DU ATT DET ÄR OK ATT HA "KK"?
Jaa. Men man bör passa sig. Det är en farlig balansgång det där.

56. HAR UTSEENDET BETYDELSE?
Jag tycker helt klart att insidan är absolut viktigast, men jag skulle ljuga om jag sa att jag struntar i utseendet.

57. HUR HANTERAR DU DIN ILSKA?
Klagar hos annica. Linnea får också ta smällar ibland. Eller så blir jag allmänt bitchig mot alla.

59. VAD ÄR DITT MÅL I LIVET?
Att leva ett så meningsfullt liv så möjligt, och fokusera på lycka.

60. VILKEN VAR DIN FAVORITLEKSAK NÄR DU VAR LITEN?
Min kanin gosan. Hon var en riktig vän, hon. visserligen gjord av tyg, men endå.

61. HUR MÅNGA NUMMER HAR DU I MOBILEN?
Ni kan väl inte på allvar mena att folk har koll på sånt?

62.TYCKTE DU OM TELETUBBIES NÄR DU VAR LITEN?
Tyckte mest att det var ett irriterande inslag innan pokemón och dom andra "riktiga" barnprogrammen.

63. ÄR DU OFTA SARKASTISK?
Sarkastisk? nej. Det är jag inte. Har aldrig varit. Jag avskyr sarkasm. I själva verket vet jag inte ens vad det är. Vad är sarkasm? Ingenting jag använder, i varannan mening, i alla fall.

64. POTATISMOS ELLER STUVAD POTATIS?
Borde inte det vara typ samma sak? Äh, potatismos. Fast inte pulvermos. Det räknas inte.

65. VILKA EGENSKAPER BÖR DIN PARTNER HA?
Snackar vi kärlek? I så fall tycker jag att min partner har dom egenskaperna jag vill ha.
Fast om jag ska säga något som är viktigt så måste jag ju säga att han bör vara ganska dryg (men inte elak), och kunna använda ironi!

66. VAD ÄR DITT FULLSTÄNDIGA NAMN?
Carolina Maria Waern Valger

68. VILKET ÄR DITT FAVORIT TV-PROGRAM?
HOUSE!!!!!!!!!!

69. VAD GÖR DU OM DU BLIR OSAMS MED NÅGON?
Surar - blir arg - blir argare - inser att det är dumt att bråka - försöker lösa meningsskiljaktigheten - blir lite dryg - släpper det.

70. VILKEN ÄR DIN FAVORITSMAK PÅ GLASS?
Choklad. Är det möjligt att ha någon annan favorit? ELLER. förresten. Gammaldags vanilj. Jag tror nog att detär godare faktiskt.

71. HAR DU 10FINGRAR OCH 10TÅR?
Varför vill du veta det?

72. HAR DU DATOR PÅ DITT RUM?
Ja

73. PLANER FÖR IKVÄLL?
Ut med hunden, duscha, se på house, sova

74. HÖGSTA HASTIGHETEN DU HAR ÅKT MED BIL?
170 km/h . Det var kul.

75. VILL DU ATT ANDRA SKA SVARA PÅ DESSA FRÅGOR?
Alltså med tanke på att det har tagit en timma hittills så skulle jag avråda från den saken. Om du inte är VÄÄLDIGT uttråkad.

76. VAD LYSSNAR DU PÅ?
Tvn i bakgrunden.

77. SENASTE DRYCKEN DU DRACK?
Vatten

78. PERSONEN DU SENAST PRATADE I TELEFON MED?
Min moder, enligt min mobil

79. DET FÖRSTA DU LÄGGER MÄRKE TILL PÅ TJEJER/KILLAR?
Klädstilen, helt klart. Kläder säger mycket om en människa.

80. VAD BRUKAR DU GÖRA PÅ FRITIDEN?
Umgås med folk jag tycker om, och spela gitarr och sjunga

81. FAVORITSAK ATT HATA?
DENNA JÄVLA KYLA!

82. FAVORITMÅNAD?
April! Eller maj. Eller juni. Nån av dom.

83. FAVORITGODIS?
GRÖNA GRODOR! Jag vill bada i ett hav av gröna grodor

84. HAR DU NÅGONSIN HAFT EN ÄKTA BÄSTA VÄN?
Ja, det har jag. Förresten så är alla mina vänner äkta. 

85. VAD ÄR DIN ORIGINALHÅRFÄRG?
Blondett/brundin

86. ÖGONFÄRG?
Mörkt brun

88. FAVORITSTÄLLE NÄR DET KOMMER TILL SNABBMAT?
Ta mig till en pizzeria och jag blir glad

89. FAVORITRESTURANG?
Har ingen favorit. Har däremot ett favoritfik, STEN STURE <3

90. TYCKER DU OM SUSHI?
Ja!!! Det är så SJUKT gott!

91. DEN SENASTE FILMEN DU SÅG?
Saw I. Brrrrrrr. 

92. FAVORITDAG PÅ ÅRET?
Jag har ingen favoritdag

93. SPELAR DU NÅGOT INSTRUMENT?
Jag spelar gitarr och fiol.

94. SOCIALDEMOKRAT ELLER MODERAT?
Ingenting av dom.

95. PUSS ELLER KRAM?
Puss och kram kombinerat är trevligt

96. FÖRHÅLLANDE ELLER ONE-NIGHT-STAND?
förhållande.

97. DET SENASTE DU KÖPTE?
Comviq kompis 75 kr

98. HAR DU BRA ELLER DÅLIGT SJÄLVFÖRTROENDE?
Det varierar i takt med mina humörsvängningar

99. VILKEN BOK LÄSER DU FÖR TILLFÄLLET?
Ingen, tyvärr. Ska börja med han stieg larssons böcker. någon gång.

100. BESKRIV DIG MED TRE BOKSTÄVER:
Med tre bokstäver? Jobbigt. Bäst har fyra..
Får väl bli Bra då.


Piggis' point

Hör upp!
Alltså, har hört nu upprepade gånger att jag borde skriva i bloggen. Så många gånger att jag faktiskt har fått dåligt samvete när jag tänkt på alla de miljoner räkinlägg som måste ligga ute medans pigginläggen lyser med sin frånvaro. Tänk er en hel veckas inlägg, och inte ett enda från mig! Jag vill ju inte vara den som uppdaterar en gång i månaden medans den andra skriver varje dag. Det känns ju lite jobbigt.

Men när jag gick in på bloggen visade det sig att jag inte behövde oroa mig. Annica aka Räkan, som förövrigt är den som tjatar på mig, är nämnligen precis lika dålig som mig på att uppdatera. Så dåligt samvete tänker jag inte få! Nänä!

Så Det Så.
Ge spelaren till vänster en puss från mig

HAHAHHAHAHAHA

okej ni måste seriöst se den här videon, den får mig att dö. av skratt.

spola gärna fram till 2.02, JAG SVIMMAR!!!


Des es ö wunderfull dej

Förutom att vi inte har några dörrar hemma, så måste jag säga att den här dagen har varit enormt underbar. Plusgrader, snön smälter, solen skiner och fåglarna kvittrar. Jag har gått runt med en känsla av att livet är underbart hela dagen idag, och nej, detta är ingen humörsvängning. Det är på riktigt. Annars hade jag nämnligen direkt när jag kommit hem börjat gråta alternativt rymt hemifrån på grund av dörrbristen hemma. Men det gjorde jag inte, jag bara fortsatte att vara allmänt... lycklig. Det är en fantastisk känsla, ska jag säga er.

Nu är jag hungrig, och jag känner att mamma håller på med maten i köket. Det luktar underbart.
Ni får ha en mysig kväll, älskade vänner!
Puss!


ps

och vet ni vad? jag har sportlov!

underbaart, underbaaaaaaaaaart, UNDERBAAAART.


åh

åh, vilken underbar dag!
PRIVATLIV, eller inte

VI HAR INGA DÖRRAR I VÅRAN LÄGENHET!!!!
Inte en enda! Inte toalettdörrar, inte sovrumsdörrar, inte garderobsdörrar. Inte ens dörrarna till skafferiet, glasen och tallrikarna existerar! DOM ÄR BORTA PÅ LACKNING. tillbaka om två veckor.
KÄNNS UNDERBART.

Två veckor of no privatlife alltså. Jag känner mig pepp. Det här kommer nog vara första och enda gången som jag tackar min lyckliga stjärna för att jag faktiskt bor i härligt härliga Härad på veckorna!

Nu ska jag gå på toa.
Offentligt.
Tjao!


What a wonderful day

Åh, vilken underbar dag! Vaknar av ett sms från kajsa där hon undrar om jag kommer till skolan idag. Vadå? Klart jag gör. Men vi har ju sovmorgon?

...Nä. Jag har tydligen tagit fel på dag. Fantastiskt. Så där ligger jag i min säng och inser att jag just nu missar den enda lektionen som är någorlunda värd att gå på, engelska. Fan.
Men jag tar mig i alla fall till skolan, dock någon timma försent, men vad gör väl det? Förutom att jag missade redovisningen, men äh.

Förutom början har dagen i sig runnit på ganska smooth, om jag får säga det själv. Det hade till och med kunnat vara en bra dag, om jag inte hade plågats av helvetesvärken i min stackars mage och rygg. Det är helt enkelt inte okej. Och så drabbades jag av akut trötthet. AKUT trötthet.

OCH, dessutom, är det historiaredovisning imorgon. Tänkte sätta mig nu och författa ihop något att säga, för jag har nämnligen inte läst på ett dugg och inte skrivit någon text. Jag känner att jag är bra.

Förresten. Jag beundrar annicas låttext. Den tilltalar mig.
Ursäkta detta värdelösa inlägg, men nu ska jag gå och... tja, plugga. Antar jag.

TJAO

ohja

BERT AND THE HERMAN HUNTERS <3333

Jag tog ett jättekliv
och levde vildmarksliv
jag är en kaubåj
jag lever som jag lär
jag lever nu och här
jag är en kaubåj

men jag ångrar ingenting
för aj just love tu sing
aj are a kaubåj (kaubåj)
å om jag träffar en görl
så kan det bli ett föl
jag är en kaubåj (kaubåj)

naturen är jätteskön
naturen är jättegrön
å i naturen finns inga svin
nä naturen är jättefin
jag trivs allra bäst
när jag sitter på min häst
jag är en kaubåj (kaubåj)

ja det är jätteskoj
att ha en häst som hoj
jag är en kaubåj (kaubåj)
sen hände det en grej
jag träffade en tjej
men ingen kaubåj (kaubåj)
hon va så fin och söt
jag tog min gun och skjöt
jag är en kaubåj (kaubåj)

naturen är jätteskön
naturen är jättegrön
i naturen finns inga svin
nä naturen är jättefin

everybody sjung
naturen är jätteskön
naturen är jättegrön
å i naturen finns inga svin
nä naturen är jättefin
wow, det svänger ju!
naturen är jätteskön
naturen är jättegrön
å i naturen finns inga svin
nä naturen är jättefinRÄKAN!

klockren

jag och Carolina sitter och diskuterar vilka vi är i Vänner
jag: men joey är ju både korkad och får ligga, ungefär som du då,
IBLAND ÄR MAN VÄL FÖR FYNDIG!
/Räkan

RSS 2.0