hon lever!

Carolina är hemma! Hon lever. HON LEVER! Hon har varit i en stuga i skogen med sin pojk utan laddare. VEM FAN ÄR UTAN LADDARE?! Idiotos. Fan jag började bli rikitgt orolig alltså. Såg framför mig hur de blev brutalt överfallna av en en mörkmaskerd man och styckade dem båda två. Eller att de satt ihopkrupna i en skåpbil med munkavle påväg till Uzbekistan eller något. Jag började liksom spela upp i mitt huvud hur hennes mamma ringde till mig och berättade att hon var död. MAN ÅKER INTE UT I SKOGEN UTAN FUCKING LADDARE OKEJ?!

Förresten, mitt blod suger. Så jävla hårt. Horblod.

Fulländat

Kolla här. Det är stort.

.

Fyfan nu klarar jag inte av det här mer. Vill tillbaka.


LUNCHIIIS

Hej. Nu är det lunchrast i 20 minuter till. Sen ska jag ut och måla måla måla bord och bänkar i fyra (4) timmar. Jag gillar att måla bord. Speciellt när det leder till att jag blir Carolina aka kräftan efteråt. Då är det riktigt roligt faktiskt!

Jag längtar efter min lön! Och efter jimmy, kan inte han ta och ta sig hem från det där sunkiga stället snart? Kreta liksom. Vad ska man där och göra?

Nej, nu ska jag fortsätta att sitta här och göra ingenting. I 20 minuter till.
Puss.

Jag är snygg

Jag har bränt mig satan i helvetet på ryggen idag. Har stått fyra timmar i rad (12-16) och målat, så det är kanske inte så konstigt. Men AJJ!! vad ont det gör. Skoja inte.
Men jag har hört att bondbränna är det nya svarta, så det är luuungt.

För övrigt så har jag även skaffat mig den obligatoriska jag-jobbar-utomhus-i-sandalerbrännan. Det är också jättefint. Och inte nog med det. I och med att jag har målat, och alltid lyckas måla mer på mig själv än på objektet som behöver målas, så är jag helt gulorangefläckig. överallt.

Well, det är min situation just nu.
Nu ska jag bege mig till Stocksund, för att hjälpa mamma hem med hundarna.

CYA!

Hej säger Carolina

HUH?!



RSS 2.0