Ciao!

Alltså så galet varmt det är idag! Jag tror att jag har kommit till himmelriket! Vet ni vad jag kom på nu då? Jag ska nog ta mig en tur i skogen med min lilla jävel till hund tror jag, det kändes väldigt lockande!
ADIÓS!


put on my blue suede shoes and i borderd a plane

yo!

Just nu sitter jag i skolan och väntar på att engeeeelskaaan ska börja, sedan har jag spanska som jag inte har, sen har jag idrott sen slutar jag. Inte så jobbig dag nej. På tal om engelska, igår hade ju då jag också nationella i det. Det gick väl....sådär. Känner att jag måste utveckla mitt engelska vokabulär en del. Känns som att typ en tioåring har skrivit texten. Och det är ju inte positivt alls. Äsch.

Idag på idrotten ska vi dansa pardans med NV.....läskigt ju.

Nu ska jag sova, på soffan!


PUSS FRÅN ERAN KÄRASTE, BALLASTE, COOLASTE, MEST FANTASTISKA, ÄLSKVÄRDA, SÖTASTE RÄKA!

TJABA TJENA HALLÅ

Jag känner att engagemanget för den här bloggen verkligen brinner! Som en majbrasa när den bränner på som mest, alltså!
Skämt åsido. Har typ precis kommit hem, eller precis och precis... det kanske var 40 minuter sen då. Men i princip precis. Har varit i stallis och repat inför kulturdagen. Det är verkligen så fantastiskt roligt att repa med tjejerna alltså! Och det låter så bra! Men nu är jag lite trött, kan man säga.
Annars då... Vi hade nationella proven idag! I engelska. Skrivdelen. Gick ganska hyfsat, tror jag minsann, hann skriva allt jag hade tänkt att skriva och gjorde inte allt för stora grammatiska fel. Räcker förmodligen inte till ett mvg, men vg kan man ju hoppas på i alla fall!

Nu ska jag gå och göra mig i ordning för natten. Det känns som att det är en väldigt trevlig tanke faktiskt.
Ha en mysig natt på er, nördar!
PUSS

Ett avslut skulle sitta fint

Har plågats av en jobbig känsla större delen av den här dagen, det känns som att det händer rätt mycket viktigt just nu och jag har verkligen inte mycket koll alls. Medicinen ger inte den effekt jag vill ha, och jag har en sjuk massa saker som jag måste i skolan för att lyckas få de betygen som jag strävar efter. Det börjar bli tight med tid nu tills skolans slut, och även fast det går bättre och bättre i skolan (på grund av medicinerna, tveklöst) så har jag en massa skit från förra terminen som hänger kvar och som måste göras för betyg. Skolan tar nog inte vidare hänsyn till att min sjukdom har gjort så att jag inte riktigt orkat med skolan. Sen har jag ju ett skolbyte på g, med allt vad det innebär.
Men det ska bli skönt att komma tillbaka till Stockholm, jag känner att det är där jag hör hemma. Visst, Strängnäs har sin charm, men ärligt talat så passar jag inte in här. Nej, jag är stadsmänniska, jag trivs i Stockholm. Sen att Stockholm säkert inte är detsamma som jag minns det, på grund av att jag är äldre nu, är ju en annan sak. Men jag är ju där nästan varenda helg endå, så jag har ju kanske lite koll i alla fall.
Nej, nu vill jag bara få den här terminen avklarad, så att jag kan komma vidare i livet.

Men nog pratat om sådana här seriösa saker!
Wazzup med er annars då? ;)

once a failure, always a retard

Yo!
Här sitter jag, är mitt uppe i städartagen. eh typ. Och så är jag grymt avundsjuk på Jojo som var och såg på Bounce igår, VET NI HUR BRA DOM ÄR ELLER?!?!?! fifän.
Så vad har ni hittat på idag? Själv har jag pluggat och städat. På en lördag. kul kul kul kul jätte kul. dö. Jag hade i alla fall tur med vädret. Nu ska jag ta bort dammet, och vara lite allmänt irriterad på saker och ting.
Kyss!


"Jag försöker att vara stark, jag försöker klara mig"

Får får får

Vissa anstränger sig big time för att få till det, märker jag! Men det var vackert rimmat, Ännicä. Rörande.

Jag är en trött människa som är i akut behov av en dusch. Jag har precis varit ute med en hund i denna förfärliga väderlek, och börjar så smått hämta mig från den fysiska chock detta innebar. Den psykiska chocken kommer jag nog dessvärre aldrig att kunna hämta mig ur.

Iiiii alla fall. Idag fyller Lovisa år, GRATTIS säger vi till henne. Imorgon ska jag sjunga för henne.

Nu orkar jag inte skriva mera, så ni får ta och... ja, göra något annat nu, helt enkelt.
Ha ett myyyyysigt liv.

rimma simma

Nu jag ett rim inlägg ska skriva, hoppas att jag inte på era tår ska kliva. Idag är jag ifrån skolan fri, det är minsann inte ni. För ni är bögar som jämt ligger i högar. Det är ju lite gay, och det är så inte en Annica grej! Idag ska jag plugga, om jag inte pappret börjar tugga. Men det kommer jag förmodligen inte göra, för då kommer jag få en smäll på mitt öra. Det skulle ju inte bli så kul, och förmodligen en jävla massa strul. Nej nu ska kila och dricka en tequila. Nej jag bara skoja, jag ska gå och bygga mig en koja. Där ska jag sitta och filosofera, tills jag inte kan tänka mera.
Det lät väl roligt? okej kanske inte så troligt....

Men ni ska jag i alla fall dra, ni får ha det så bra! Ha ett bra liv, jag hoppas att ni inte får hiv!

Dagen med ett fett jävla D

Hej
Jag vill berätta en sak för er
Lyssna noga nu
Idag är det en viktig dag i mitt liv
En dag att förhoppningsvis älska
En dag att minnas
En mycket viktig dag
Så jag upprepar 
Lyssna nu riktigt noga
För idag är dagen då jag...

ÖKADE DOSEN FRÅN ETT PILL TILL TVÅ PILLZ PER DAG!

Detta innebär:¨
*En piggare Carolina
*En gladare Carolina
*En friskare Carolina
*En Carolina utan magproblem
*En Carolina utan frysproblem
*En Carolina utan blåfingerproblem

Dvs.:
EN CAROLINA UTAN PROBLEM!

GÖTT!

det heter kaffekopp


Hej!

Vi borde ärligt tävla i blogg sm, eller varför inte blogawards? Fyfan vad vi skulle äga. Nat.

Idag har jag namnsdag, gratta mig!

Idag har jag även skrattat, diskuterat, pillat i hår, ritat, kittlats, slagits, varit frustrerad, varit glad, och ridit. En helt vanlig dag alltså, jag har även varit på toaletten. 

Nu håller fadern på att göra hamburgare, mums. Jag ska duka nu.
Fan nu har jag missat tre minuter av Biggest Loser!

måste kila!

Bra hörs hej!



jag ska sakna dig imorgon

"Hur ska du veta om ingen lärt dig hur?
Hur ska du våga chansa,
du som aldrig haft nån tur?
Du vill att jag ska älska
med nån som bara älskar sitt,
men ska jag älska
då ska det finnas tid att älska fritt.

Vad ska jag skriva för att du ska bli berörd?
hur högt ska jag skrika
varje gång jag vill bli hörd?
du vill att jag ska falla
mot något som du har gjort till ditt,
men ska jag falla
då ska det finnas tid att falla fritt"


SKÖLDIS DIN JÄVEL

Alltså sköldis, DIN JÄVEL. NU HAR DET GÅTT FÖR LÅNGT. nu ska du dö. Eller snarare tvärtom... aja.
För alla er överintresserade läsare därute så är det min kära sköldkörtel som är roten till ALLA mina problem just nu verkar det som. Började medicinera mot struma (eller "hypothyreos" som det så fint heter på riktigt) idag, och kan knappt vänta på resultatet. JAG KOMMER ATT BLI MÄNNISKA! För första gången på flera år.

Det här är några av symptomen på problem med sköldkörteln:
*Trötthet
*Trögtänkthet
*Frusenhet
*Minnesproblem
*Minskad ämnesomsättning
*Förstoppning
*Ökat sömnbehov

Det är inte alla, men det är alla som står på wikipedia. OCH ALLA FUNKAR PÅ MIG. (ja till och med trögtänkthet).
Jag har i flera år försökt hitta lösningar på alla problemen separat, och så visar det sig att boven i dramat är ingen mindre än självaste SKÖLDIS!

Men nu ska det bli ändring på det!
Livslång hormonbehandling, here I come!!!


(här ska det stå en rubrik)

Gokväll!

Ja, det är faktiskt en hyfsat go kväll. Med lite chai te på det. Vet ni? jag struntade faktiskt i Grey's idag. Jag?! strunta i självaste Grey's anatomy?! Det går liksom inte ihop. Men jo, det gjorde jag. Jag vet egentligen inte varför, hade ingen lust att se det bara. Tycker att det har börjat bli rätt så lamt på senaste tiden, det var bättre på Georges tid.

Men biggest loser har man ju såklart sett, det är ett big nono att inte se det. Min hund är sötast på jorden, jag ville bara påpeka det.

Nej men vet ni? eftersom att jag tycker att jag har lyckats med ännu ett oerhört nödvändigt blogginlägg, som bara är fullspäckad med information som ni kommer att ha så stor användning av i framtiden, så tycker jag att jag är värd en banan. En stor, gul och mogen en. mums.




Jag måste påstå att jag ÄLSKAR mina ray ban glasögon ifrån Monki!

Älska kläder!

Alltid jag att fastna på någon modehemsida och kolla på kläder i en evighet... Man önskar ju att man var rik ibland, alltså, för det finns ju verkligen BRUTALT mycket kläder som vill in i min garderob!

Snart är det Grey's Anatomy!

Jag är schteek

Idag är jag piggare! Faktiskt. Vet inte vad det beror på, men jag tänker njuta så länge det varar i alla fall.
Jag tror att tröttheten är en biverkning. Helt klart.
Jaja, idag har jag varit i fantastiska skolan, för ovanlighetens skull. Var på vårdcentralen vid åtta imorse för de kompletterande testerna mrdr ville att jag skulle ta, men annars har väl dagen sett ut som alla andra. Just nu struttar jag runt i shorts och skjorta här hemma och låtsas att det är sommar. Om ni undrade.

Snart tänkte jag ta mig en promenad med min numera väldigt korthåriga vän (hunden) och sätta mig någonstans i skogen och... jajg har inte riktigt kommit på vad jag ska göra när jag väl sitter där än. Tar kanske med mig några dikter som jag kan analysera, bara för att vara sådär äckligt töntigt nördig som ni vet att jag är.

I alla fall, nu orkar jag inte skriva mer. Sorry, jag vet att ni är sååå intresserade av varenda liten sak som händer (eller inte händer) i mitt liv.

POSSpoSs

Energinivå Låg. Du bör genast byta batteri.

Sitter hemma och är galet jävla trött. Fryser irriterande mycket och har problem med att röra på främst händerna över huvud taget. Den här sexiga blåa färgen som pryder mina händer och fötter börjar jag bli lite smått less på. Är sjukt trött på det här, jag vill ju så gärna ha energi. Var hos farbror doktorn idag, och han sa en massa saker och tog en massa prover, någonting om sköldkörteln, och lite om blodet och så. Sen så ringde han mig också och sa att han hade hittat någon brist i blodet, så jag ska tydligen dit imorgon igen för mer tester. Hoppas på att dom hittar vad som är felet nu, för jag orkar som sagt inte vara såhär trött just nu. Var lika trött igår, vilket resulterade i sänggång vid 16. Jag är alltså, trots 15 timmars sömn, lika trött idag.
Nej, nu får det bli ändring på det här.
Så det så.

The lottery

Seriöst, detta ska ändras på! Vi ska få tillbaka bloggandan, jag lovar er/dig, troligare dig. VI LOVAR DIG KAJSA!
Idag börjar jag halv två, hur bra?! Fick ju värsta brak sovmorgonen idag, sjukt underbart! Och solen skiner, dock lite blåsigt och några moln, MEN SOLEN SKINER! Och det är ju det som är poängen, eller hur? Dessutom så har vi inte särskilt mycket snö kvar, eller ja, vi har ju mer än vad Strängnäs har, men det skiter man väl i.
Idag när jag kommer hem ska jag plugga (önsketänkande?) och så ska jag sova. Och rida. Och kolla på desperata hemmafruar och cougar town.
Jag har nyss målat mina naglar, så nu är dom gula och fula, och nu lyssnar jag på Johnossi. Johnossi är bra. Jävligt bra.
Nu ska jag leta efter något att äta.
Glöm inte att mata katten!

o okej

Jag och Carolina ber så hemskt myckte om ursäkt för ett groteskt dåligt bloggande, eller ja...jag ber om ursäkt, Carolina också säkert.

Denna vecka har jag befunnit mig i Strängnäs, lite Eskilstuna och lite Västerås, och jag har shoppat loooooooooss! Idag åkte jag, Kajsa och Carolina till huvudstaden och "hängde", huvaligen.

Nu sitter jag här medan Carolina och hennes mamma försöker hänga upp en massa LP skivor på väggen!

PUSS.

18 karat gold

HEJ VÅR, HEJ EN JÄVLA MASSA SNÖ SOM VÄGRAR FÖRSVINNA!

Glad påsk föressten! Har ni haft det bra? Det har jag! Igår spenderades påsken med mamma, pappa och Maria, den enda som fattades var Jocke. Vi hade sådär supermysigt! på morgonen så kom påskharen med feta ägget! Sedan åt vi påskfrukost. Efter det så gick vi på järvzoo och det var faktiskt jättekul! Jag brukar vara lite anti zoo, men det är väl typ bara parken zoo och kolmården där elefanter går instängda i en liten hage. Det här var bara svenska djur och de hade det väldigt bra och stora utrymmen att röra sig i.
Imorgon åker jag till Strängnäs och stannar i 6 dagar. ULTRAMYS!

Måndag och tisdag ska jag sova hos Linnea, onsdag hos Kajsa, torsdag hos mormor och fredag, lördag och söndag hemma hos Carolina i estcolmo!
nu ska jag tvätta och packa, PUSS!

Det var jag

Stod i hallen och studerade mina ärrade ben i spegeln.

Jag: Mamma, var jag ett ovanligt klumpigt barn?
Mamma: Ja

Så då vet jag.

Härligt Härliga Härad

Nu ska jag försöka peppa upp mig själv lite. PEPPEPPEPPEPP. Kom igen nu förfan!

Ikväll är det prinsessfest hos linnea, jag kommer att vara den mest misslyckade prinsessan någonsin. Men jag överlever skammen, bara jag slipper magontet så är jag nöjd.

Förövrigt var jimmy hemma i härliga härad första gången igår. Jag hade bett folket att vara någorlunda normala, och det höll ett tag. Men sen så sprack det, men det är lika bra. Lika bra att vänja honom från början, höhö. Dessutom är inte jag helt normal heller ;)

Nej, nu är det dags att göra något åt mitt liv.

Tjao!

RSS 2.0